Uitnodiging HBB Jeugd Kampioenschappen en Huldiging 2019

Beste HBB’ers,

Op zaterdag 18 mei worden de HBB Jeugd Kampioenschappen gespeeld in sporthal Suytkade te Helmond. Waarom op zaterdag? De vakanties en feestdagen zitten dit jaar erg dicht op elkaar. Daarnaast hebben de senioren ook twee zondagen in gebruik na de vakantie. Om ervoor te zorgen dat het toernooi niet té laat wordt gespeeld, is de keuze gemaakt het op zaterdag te plaatsen.

Het toernooi zal om 9.00 uur beginnen. Streven is om rond 17.30 uur te beginnen met de prijsuitreiking. Aansluitend aan het toernooi zullen de kampioenen van de jeugdcompetitie gehuldigd worden.

Er wordt gespeeld in de damesdubbel, herendubbel, damesenkel en herenenkel in de volgende klassen (peildatum is 1-9-2018):

  • A klasse: Op de peildatum 17 jaar en jonger.
  • B klasse: Op de peildatum 15 jaar en jonger.
  • C klasse: Op de peildatum 13 jaar en jonger.
  • D klasse: Op de peildatum 11 jaar en jonger.
  • P klasse: Op de peildatum   9 jaar en jonger.

Bij inschrijving graag vermelden in welk onderdeel of onderdelen de speler wil uitkomen. Ook verwachten we dat de geboortedatum van iedere speler wordt meegegeven.

Jeugdspelers welke langer dan één heel seizoen deelgenomen hebben aan de seniorencompetitie, hebben geen toegang tot het toernooi. Het toernooi wordt gespeeld volgens het toernooireglement van de HBB.

Kosten bedragen:

  • € 5,- voor 1 onderdeel.
  • € 10,- voor 2 onderdelen.

De totale kosten voor alle deelnemers (die nog niet betaald hebben) van jullie vereniging worden voorafgaand aan het toernooi per bank overgemaakt. De VCL-er van jullie vereniging zal hiervoor tijdig een factuur van ons ontvangen.

Per vereniging mag één begeleider in de zaal aanwezig zijn tijdens het toernooi. Bij inschrijving van de deelnemers graag aangeven wie als begeleider in de zaal aanwezig zal zijn namens jullie vereniging. Om ervoor te zorgen dat banen niet te lang leeg zijn, zou we het op prijs stellen als iedere aanwezige vereniging twee tellers ter beschikking stelt gedurende de dag.

Inschrijven kan tot uiterlijk 1 mei op het toernooiadres van de HBB: toernooi@hbbond.nl of via de toernooi pagina op toernooi.nl.

Met sportieve groet namens de organisatie van de HBB jeugdkampioenschappen,

Bondscommissie Jeugdzaken
Helmondse Badminton Bond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven