Uitnodiging HBB Senioren Kampioenschappen 2019

Beste HBB-badmintonners,

Vervang je slappe bespanning en vernieuw je oude grip, want de HBB Senioren Kampioenschappen komen er weer aan!

Op zondag 19 mei a.s. worden de HBB Senioren Kampioenschappen 2019 gehouden in sporthal Suytkade te Helmond.

Graag nodigen wij iedere HBB-badmintonner uit om hieraan mee te doen. Inschrijven kan via deze pagina en eventueel via toernooi@hbbond.nl .

Er kan ingeschreven worden in 4 verschillende klassen voor de onderdelen DE, HE, DD, HD en GD. De classificatie richtlijnen gelden strikt voor het enkelspel. In het gemengd- en dubbelspel is er een vrije inschrijving waarbij de classificaties hieronder als richtlijnen gelden.

  • Klasse 1: A & B classificatie
  • Klasse 2: C & D classificatie
  • Klasse 3: E & F classificatie
  • Klasse 4: G & H classificatie

Inschrijving gaat volgens de regels van de HBB. Ook jeugdleden, ongeacht de leeftijd, mogen indien zij van mening zijn dat ze aan het niveau voldoen, inschrijven voor de klassen 1, 2 en 3.

De toernooicommissie behoudt zich het recht de inschrijving van een deelnemer aan te passen als zij van mening is dat het niveau verkeerd is ingeschat.

Rond 9.00u zullen we beginnen met de eerste wedstrijden en rond de klok van 17.00u zal de laatste partij afgelopen zijn, direct aansluitend vind de prijsuitreiking plaats. In het enkelspel zal direct worden gestart met een afvalschema. Maar in het gemengd- en dubbelspel zal er het Zwitsers systeem gehanteerd worden, zodat iedereen over de gehele dag genoeg wedstrijden te spelen heeft.

De kosten bedragen € 6,00 voor 1 onderdeel en € 12,00 voor 2 onderdelen voor wat betreft het gemengd- en dubbelspel. Het enkelspel is gratis. Betalen gaat iDeal op toernooi.nl. Betalen op de dag zelf brengt een verhoging van 1 euro per onderdeel met zich mee. Graag dus vooraf via iDeal betalen!

‘Partner Wanted’ inschrijvingen zullen we zo goed mogelijk proberen in te vullen. Mocht het niet lukken, dan ontvang je het verschil in geld retour.

Heb je nog vragen, mail ze naar toernooi@hbbond.nl. Kijk op toernooi.nl wie de sportieve uitdaging al zijn aangegaan.

Met vriendelijke groet,

Bonds Commissie Seniorenzaken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven