33 gedachten over “Senioren competitie seizoen 2017 / 2018

 1. Hoi Erwin,

  Ik zie dat het wedstrijdformulier van onze laatste wedstrijd nog niet is toegevoegd, maar de HE1 is door Never Down gewonnen met 21-8 en 21-6 i.p.v. 21-08 en 21-16.
  Zou je dit willen aanpassen? Alvast bedankt!

 2. De damesdubbel van wedstrijd 1139 (mixed 5 – dommelen 1) is niet correct ingevuld.
  Voor dommelen 1 speelde Linda van Nistelrooij en Marianne Dubach de damesdubbel. Niet Maaike Juffermans.
  Op het wedstrijdformulier staat het wel correct.

 3. Onze wedstrijd 1161 formulier is verkeerd ingevuld bij de HD (Otto en Heidi moet zijn Rutger en Remco) en bij de GD (Rianne moet zijn Heidi).

 4. Alle wedstrijden in de 3de klasse I zijn bijgewerkt, behalve die van BC’85 2 tegen Con Brio 7. Wanneer wordt dit bijgewerkt? Dit ivm de wedstrijden die vlgd week gepland staan, maar hierdoor nog niet duidelijk is wie wanneer moet spelen.

  1. Hoi Manuella,

   Ik weet zeker dat degene die het formulier invult het zo gauw mogelijk zal doen zodra hij/zij tijd heeft. Het is ook bij uitzondering dat de overige wedstrijden van de betreffende klasse er nu al in staan.

   Op z’n vroegst op zondagavond zijn de nieuwe wedstrijden hier te vinden. Je kunt ze natuurlijk ook al zelf met het pdf wedstrijdschema bekijken/bepalen.

   Erwin Boudewijns

  1. Hoi John,

   Het systeem is nog niet geconfigureerd dat het om kan gaan met poules die na de huidige wedstrijden nog verdeeld worden in een promotie en degradatie poule. Het berekend automatisch of iemand kampioen is geworden of de degradant is. Omdat de laatste wedstrijden er nog niet in staan, denk het systeem na de berekening dat ze kampioen zijn geworden.

   Ik ga komende week hier een oplossing voor bedenken en implementeren.

   Goed opgevallen!

   Erwin

 5. Hallo,
  Er staat een fout op het wedstrijdformulier van Gemert2-Ganzeveer 2. De eindstand is 5-3 en niet 6-2. De 2e damesenkel is gewonnen door J. verbakel van Ganzeveer met 12-21 en 5-21. De setstanden staan verkeerd op het wedstrijdformulier, totaal is wel goed ingevuld. Gaarne aanpassen.

 6. Hallo Erwin,
  Bij de HD Heeze 1 – Con Brio 6 is een verkeerd bondsnummer overgenomen. Levi Hermans heeft 10551 ipv 10510.

 7. Hoi,

  In de wedstrijd tussen Dommelen 1 – BCAB 4 gespeeld op 12-10-2017 is de GD2 verkeerd overgenomen van het wedstrijdformulier.
  De GD2 is gespeeld door Danielle Juffermans 13013 en Ferry van de Loo 13800. Niet door Maaike Juffermans.
  Zou dit aangepast kunnen worden.
  Alvast bedankt,

 8. In de O-1 staan 2 wedstrijden van bc’851 achter elkaar gepland op 11-10 en 12-10. Dit zal wel te maken hebben met de andere wedstrijd die niet gepland staat, maar ik denk toch dat dit niet klopt,toch??

 9. Hoi Erwin,
  ik had in de portal een nieuwe heer en 2 nieuwe dames aangemeld voor het 3e team, de pasjes zijn nog in aanvraag (31 mei ingestuurd).
  Waarschijnlijk omdat er (nog) geen bondsnummers zijn, staan deze 3 personen er nog niet tussen, kan dat ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven