Centrale Training

Leuk dat je op deze pagina bent beland! Ik zal je eerst uitleggen wat de Centrale Training (hierna CT) inhoudt. De HBB organiseert ieder seizoen een CT op de zaterdagochtend. Hier nemen verschillende kinderen deel aan vanuit verschillende verenigingen. Normaliter hebben we twee gediplomeerde trainers beschikbaar die ieder twee groepen (9:30-11:00 en van 11:00-12:30) training geven. De trainingsgroepen zijn een stuk kleiner dan je normaal op de training kunt verwachten. Hierdoor kunnen de trainers extra aandacht besteden aan de spelers. 

Om je een beeld erbij te geven 🙂

Voor wie is de CT?

Eigenlijk kan iedereen deelnemen aan de CT. We vinden al helemaal super dat je een extra training wilt volgen! Uiteraard gaan we er daarbij wel vanuit dat je je goed inzet, ook al is het zaterdagochtend.

Wat wordt er op zo’n CT ochtend gedaan?

We beginnen altijd met een algemene warming-up om de spieren goed op te warmen. Vrijwel altijd doen we er dan nog een beetje krachttraining of agility oefeningen achteraan. Zodra de spieren dan al redelijk warm zijn, mag je even goed warm spelen met de shuttle.

Hierna starten we met een specifieke training bedoeld om techniek of tactisch spel te trainen. Deze training bestaat vaak uit een aantal verschillende oefeningen. Om de training af te sluiten, spelen we altijd nog wel een aantal wedstrijdjes en als kers op de taart spelen we nog een super geweldig spel!

Tijdens de training is er natuurlijk plaats voor plezier, maar ook voor een bepaalde focus om de oefeningen goed uit te kunnen voeren.

Een geweldig spel om mee af te sluiten!

Dit klinkt leuk, ik wil wel een ochtend meedoen!

Dat kan! We spelen op zaterdagen buiten de vakanties tussen september en maart/april in een sporthal te Helmond. Dit alles is niet kosteloos, maar je krijgt er wel 20 super leuke en leerzame trainingen voor terug.

Mocht je mee willen doen, vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

Inschrijven

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven