Senioren competitie seizoen 2018 / 2019

39 gedachten over “Senioren competitie seizoen 2018 / 2019

 1. De wedstrijd ganzenveer tegen Gemert 2 de klasse 1 is de tweede gd gespeeld door Anita van Vugt en Robin Verlangen, niet Ron Verlangen

 2. BCAB 1 vs Ganzeveer 1, staat Anne van Leuken ingevuld in de GD2, hier moet Stefanie Martens van Melick staan, in de dames dubbel staat Annabel van Tilburg, hier moet ook Stefanie Martens van Melick

 3. Beste,
  De wedstrijd Sm Bruang 2 – BCAB3 van 24 jan in de 1ste klasse staat dat Anja Groot in de DE1 gespeeld heeft tegen George Calon. Dat moet zijn Anja Groot tegen Jolanda Peters (11669)

 4. Wedstrijd 227 (4e klasse I) Mierlo 11- Mixed 10: HD Chiel Meulendijks (11339) staat vermeld als speler bij Mixed10; Dit moet zijn Ruud Meulendijks (13809)

  1. Hoi Jelle,

   Dit is het percentage voor C(ompetitie) B(eker). De classificatie voor het nieuwe seizoen wordt bepaald aan de hand van het winstpercentage van de competitiewedstrijden. Daarom is het nu gescheiden.

   Erwin

 5. Ik kan momenteel geen invallers toevoegen bij het invullen van de uitslag. Zoeken op achternaam werkt niet.
  Giedo van Stiphout
  Ganzeveer 4

 6. bij de wedstrijd mierlo 1-ganzeveer 1 staat de damesdubbel verkeerd ingevuld, 2x anne van leuken, moet 1x annabel v tilburg worden

 7. Hoi.
  Bij de jeugd B klasse staat iets niet goed ingevuld.
  Bakel tegen bcab.
  De is gespeeld tegen Gabi van ham en Mirne …..
  Er staat dat Daniel en gabi die hebben gespeeld(van bcab)

 8. Beste Ferry,

  Sorry ik had het iets duidelijker moeten omschrijven maar;
  Dennis Verlijsdonk heeft die dag niet gespeeld. Ruud Meulendijks heeft die avond 3 wedstrijden gespeeld dus de herendubbel en de 2e gemengd dubbel moeten ook nog aangepast worden.

  Alvast bedankt

  1. Hallo Suzanne,

   Het heeft even geduurd, maar nu is het volgens mij goed aangepast. Ruud Meulendijks heeft drie partijen gespeeld en Dennis Verlijsdonk geen enkele in wedstrijd 208.
   Excuses, het was even blijven liggen

  2. Hallo Suzanne,

   Het heeft even geduurd, maar nu is het volgens mij goed aangepast. Ruud Meulendijks heeft drie partijen gespeeld en Dennis Verlijsdonk geen enkele in wedstrijd 208.
   Excuses, het was even blijven liggen, maar nu is het aangepast.

 9. Hoi Erwin,
  Ik heb het wedstrijdformulier van 19-09-2018 ;wedstrijdnummer 208 niet correct ingevuld. Ik heb het verkeerde bondsnummer bij de 2e heer gezet. Ruud Meulendijks 13809 heeft deze wedstrijd gespeeld en niet Dennis Verlijsdonk 11338. Zou je dit aan willen passen? Alvast bedankt.

  1. Beste Suzanne,

   Ruud Meulendijks staat nu als HE2 van wedstrijd 208 namens Mixed 10 genoteerd.
   Bedankt voor de info. Kloppen de stats ook weer. 🙂

   Groet,

   Ferry Tabor

   1. Beste Ferry,

    Sorry ik had het iets duidelijker moeten omschrijven maar;
    Dennis Verlijsdonk heeft die dag niet gespeeld. Dus de herendubbel en de 2e gemengd dubbel moeten ook nog aangepast worden.

    Alvast bedankt

 10. Hoi,

  Ik zag dat de heren van Someren 4 (3e klasse II) in de verkeerde volgorde staan (anders dan opgegeven), het zou moeten zijn:
  1e Dion
  2e Michiel
  3e Jaap

  Groeten,
  Michiel

  1. Beste Michiel,

   Graag dan even contact opnemen met de VCL-er van je eigen vereniging (Peter Hendrikx). Hij heeft de opgave zo ingediend.

   Met vriendelijke groeten,

   Ferry Tabor
   Bondscompetitieleider Senioren

 11. Goedemorgen Erwin,
  klopt het dat het hele onderdeel “Beker competitie” is weggevallen op de HBB site? Ik kan de planning van komende seizoen en de historie van voorgaande seizoenen niet meer zien,
  vriendelijke groet,
  Henny

 12. Worst in de overgangsklasse halverwege het seizoen een kampioenspoule en een degradatiepoule gemaakt? Nu zijn alle wedstrijden gepland

  1. Hoi Peggy,

   Zoals bij die i vermeldt wordt, speelt de OV klasse eerst een hele competitie (deze wedstrijden zijn gepland). Daarna wordt de poule gesplitst in een promotie en degradatie poules (beide met 3 teams). De twee wedstrijden die in deze poules gespeeld worden door ieder team, moeten nog gepland worden na afloop van de hele competitie.

   Erwin

 13. Wanneer ik de informatie op wil vragen over promotie/degradatie in de we klasse komt deze nu et naar voren als op t icoon klik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven