Senioren competitie seizoen 2019 / 2020

Zie het complete competitieprogramma en de bepalingen voor het seizoen hier!

Mocht de pagina niet goed op je iOS device werken, wellicht dat het hier beter werkt.

17 gedachten over “Senioren competitie seizoen 2019 / 2020

 1. De wedstrijd tussen mixed 5 en RBC 3 moet 6-2 zijn voor RBC 3 nu zijn alle wedstrijden van daphne van berlo verloren, maar ze is speelgerechtigd verklaard voor onze klasse, dus zou het gewoon moeten tellen.

  1. Hallo Jelle,

   Inmiddels is jullie VCL-er al ingelicht door de BCS en naar ik aanneem jij misschien die ook al, maar hier van mij nog een verklaring: een te hoge gekwalificeerde speelster/speler kan wel toestemming krijgen van de BCS om in te vallen (omdat er anders een onvolledig team staat), maar te allen tijden blijven de resultaten verloren verklaard worden. Anders zou het namelijk een vorm van competitievervalsing zijn.

   Met vriendelijke groet,

   Ferry Tabor
   Bondscompetitieleider Senioren

 2. In de promotie/degradatie regeling staat dat in de 1e klasse alleen de kampioen promoveert en alleen de laatste degradeert. Is het niet zo dat de 1e 2 promoveren en de laatste 2 degraderen?
  Ferdie

 3. In de 4e klasse I staat op 03-10-2019 bij de wedstrijd BC ’85 2 – RBC 3 (wedstrijd 207) een stand van 5 – 1. Dit kan niet kloppen.Volgens de PDF zou dit 4-4 moeten zijn.

   1. Nee hoor, zowel BC ’85 2 als RBC 3 had een invaller die te hoog geclassificeerd was, waardoor die partijen verloren verklaard zijn. De partijen die ze tegen elkaar gespeeld hebben, zijn vervallen. Daardoor 5 – 1.

    BCS

 4. Hallo competitiespelers,
  Nog steeds krijgt het personeel van Fletcher Hotels commentaar op het niet aannemen van munten gekocht voor 1-5-2019 bij Fitland, ondanks dat deze munten niet meer geldig zijn vanaf 1-10-2019. Uw vereniging is hierover verschillende keren ingelicht door de H.B.B. Ga niet in discussie met het personeel, maar ga verhaal halen bij uw vereniging, dat zij u niet op de hoogte hebben gebracht van de ongeldigheid van de Fitland-munten vanaf 1-10-2019. Ook wordt er nog steeds commentaar gegeven over de hoogte van de consumptieprijzen. Het personeel kan hier tegen ook niets doen, maar zij worden hier wel kribbig van. Hou het gezellig, dit komt de sfeer ten goede en bedenk wel, dat wij te gast zijn bij Fletcher Hotels.
  Met vriendelijke groeten,
  Ludy van Rixtel

  1. Het klopt dat het personeel niets kan doen aan de prijzen. Maar volgens mij zijn wij klant en niet te gast.
   Vriendelijke groeten Oda Warringa

 5. RBC 3 moet 10 van de 12 keer op woensdagavond spelen ipv donderdag. Een enkele keer op woensdag spelen is niet zo erg, maar 10 van de 12 is wel lastig. Wij hebben op woensdagavond training in Sint-Oedenrode en 1 teamgenoot moet op woensdag altijd tot laat werken. Ons team bestaat maar uit 4 personen en vervangen zoeken voor 1 iemand op zoveel speeldata is een probleem binnen RBC. Kan er nog iets aan de competitieplanning gewijzigd worden?

  1. Hi Nicky,

   Goed dat je het meld! We hebben inderdaad een fout gemaakt met de voorkeursavond ivm jullie trainingsavond. Op dit moment zijn we hier en daar wijzigingen aan het maken en controles aan het uitvoeren. We hopen op korte termijn een aangepast schema erop te kunnen zetten. Dit houdt in dat er hier en daar data gaan wijzigen.

   Erwin

 6. Hoi,

  Wij staan in het speelschema ingedeeld op 18 & 19 december met Mixed 3. Klopt dit of is dit een fout in de agenda?

  Groetjes Evi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven