Baanwijzigingen wegens slechte verlichting en gladde vloer Suytkade

Iedereen heeft inmiddels wel kunnen constateren dat de zaalvloer in sporthal Suytkade op een aantal banen vrij glad is, er soms veel vuil op ligt en dat de verlichting bij banen 1 t/m 5 niet meer compleet is.

Deze zaken zijn besproken met gemeente Helmond waarvan wij de zaal huren. De gemeente huurt op haar beurt weer van Green BV en heeft de problemen ook daar besproken. Green BV gaat bekijken hoe ze de stroefheid van de zaalvloer kunnen verbeteren en gaat mogelijk de verlichting vervangen door LED. Tijd en wijze van oplossing zijn nog niet bekend, maar de HBB blijft daarover in overleg via de gemeente. Daarnaast zal worden bekeken of er vaker kan worden geveegd en of er een gebruikersoverleg kan worden opgezet met alle verenigingen die de zaal huren. Daarin kunnen dan ook beter afspraken gemaakt worden over het probleem van het vuil.

Als HBB nemen wij tijdelijk de maatregel dat we met ingang van woensdag 10 april de banen 1 t/m 5 zullen gaan inzetten als wisselbanen en de banen 6 t/m 10 (voor zover daar nog geen wedstrijd staat ingedeeld) als vaste banen voor de te spelen wedstrijden. Zo verdelen we de slecht verlichte banen tenminste over alle deelnemende teams en heeft niet een klein aantal teams er continu last van.

De wedstrijdinformatie van de betreffende teams wordt daarop aangepast, dus kijk even bij de webpagina van je eigen team of er iets veranderd is.

Met vriendelijke groet,
Ferry Tabor

Voorzitter BCS
Bondscompetitieleider Senioren
Helmondse Badminton Bond

4 gedachten over “Baanwijzigingen wegens slechte verlichting en gladde vloer Suytkade

 1. Hoi,

  Fijn dat hiermee aan de slag gegaan is! Maar is het voor nu alvast niet gewoon een kwestie van een paar kapotte TL buizen vervangen?

  Grs Sebastian!

  1. Beste Sebastian,

   Dat zou je denken, maar om die TL buizen te vervangen hebben ze wel een hoogwerker nodig en kennelijk speelde de eigenaar van de hal al met het idee om LED aan te brengen.

   Bijkomend probleem is dat de HBB van gemeente Helmond huurt en die weer op hun beurt van de eigenaar Green BV. Het loopt helaas over teveel schijven en we zijn het met je eens dat dit niet zo lang mag duren. De gemeente is op de hoogte van onze mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven