Afscheid commissieleden in afgelopen AV

HBB

Afgelopen maandag 14 september vond de jaarlijkse Algemene Vergadering (AV) van de HBB plaats in ’t Brandpunt te Brandevoort Helmond. Met de juiste maatregelen en goede afstand (1,5m) was het mogelijk om dit fysiek te kunnen organiseren. 

Gedurende de vergadering werd er afscheid genomen van twee commissieleden. 

Roel Schaap (PR commissie)

Roel heeft de laatste 3 seizoenen de PR commissie ondersteund met het maken van posters voor activiteiten van de HBB, het plaatsen van artikelen op de website/Facebook/Instagram en ook met het organiseren van de Jubileum pubquiz voor het 60 jarig bestaan van de HBB. Een aantal voorbeelden van wat Roel heeft gemaakt kun je hieronder zien. Wij danken Roel voor zijn inzet de laatste 3 seizoenen!


Arne van de Wijdeven (PR commissie en later CTR)

Arne is al wat langer dan Roel betrokken bij de HBB. Arne heeft 15 (!) seizoenen taken uitgeoefend voor de HBB. Eerst deed ie dat 5 jaar lang als voorzitter van de PR commissie. Hij verzorgde de layout voor d’n HBBer en later ook voor de competitieboekjes en de AV. Later (vanaf 2010) werd Arne voorzitter van de CTR (Commissie Toezicht op de Reglementen). In zijn tijd heeft ie voor de jeugd ook een reglement opgesteld en ieder jaar zorgde hij dat de drie reglementen weer up-to-date waren met de ideeën/voorstellen vanuit de verenigingen. Wij danken Arne voor zijn jarenlange inzet voor de HBB! 

Dat betekent dus ook dat we twee vacatures hebben. We zoeken een nieuwe voorzitter voor de CTR en meerdere mensen voor uitbreiding van de PR commissie. Mocht je interesse of vragen hierover hebben, spreek dan een van de bestuursleden aan of stuur je mail naar pr@hbbond.nl.

Roel werd bedankt tijdens de AV voor zijn inzet
Namens de HBB verteld Ruud Fransen over de tijd van Arne bij de HBB
Tenslotte overhandigd Teun van der Vorst (vice voorzitter HBB) een presentje aan Arne als dank

 

 

 

Categorie: HBB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven