Update coronamaatregelen n.a.v. persconferentie 28 sep

Gisteren (28 sep) was er weer een nieuwe persconferentie vanuit de overheid. Daarin werden er weer nieuwe maatregelen aangekondigd om de opleving van het virus in te perken. Wat betekent dat voor ons?

Nieuwe maatregel

Sportgelegenheden zijn uitgesloten van de maatregel ‘maximaal 30 personen per ruimte’. Dat betekent in feite dat er voor ons bijna niets veranderd. De enige extra maatregel die we toe moeten voegen aan ons al bestaande rijtje maatregelen is de volgende;

  • Toeschouwers zijn verboden aanwezig te zijn op de tribune of in de zaal. 

Als je dus klaar bent met je wedstrijd, zul je (na het douchen) de zaal moeten verlaten. Geblesseerde/Niet spelende personen mogen dus ook helaas niet meer aanwezig zijn. 

Kantine/Bar

Een andere maatregel vanuit de overheid is dat sportkantines gesloten blijven (de komende drie weken). De normale horeca mag tot 21u ’s avonds gasten toelaten en om 22u zal de horeca sluiten. De bar in Suytkade behoort vermoedelijk tot de horeca en niet tot de sportkantines en zal dus tot 21u gasten toelaten.

Het bijgewerkte pakket aan maatregelen is inmiddels te vinden op onze ‘Downloads‘ pagina of hieronder.

Coronamaatregelen HBB_v29sep

2 gedachten over “Update coronamaatregelen n.a.v. persconferentie 28 sep

  1. Gisterenavond lekker gespeeld, jammer dat er maar 2 van de 4 heren kleedkamers open waren waardoor het moeilijk was om afstand te houden tijdens het omkleden,kan dit met de beheerder worden besproken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven