Je kunt weer stemmen op de HBB met de Rabo ClubSupport actie!

HBB

Hoe werkt de actie?
Verenigingen en stichtingen die hun bankzaken doen bij Rabobank Helmond De Peel Noord (Helmond, Gemert-Bakel en Laarbeek) hebben zich kunnen aanmelden voor deze actie. De Helmondse Badminton Bond is er één van.

Alle leden van Rabobank Helmond De Peel Noord mogen hun stemmen uitbrengen. Heb je een ‘en/of’ rekening bij deze Rabobank, dan kun je zelfs allebei lid zijn (of worden). Als je een rekening bij de Rabobank hebt wil dat niet zeggen dat je ook lid bent, dat moet je bewust instellen (via de Rabo app of via internetbankieren). Lid zijn kost niets en je kunt meepraten met bepaalde zaken binnen de bank, zonder dat het verplichtingen met zich mee brengt.

Wat moet je doen?
Iedereen die tenminste 12 jaar oud is én lid van Rabobank Helmond De Peel Noord mag 5 stemmen uitbrengen. Als lid van Rabobank Helmond De Peel Noord kun je via de Rabo app of online via Rabobank.nl/clubsupport stemmen in de periode van 5 t/m 25 oktober. Je kunt 5 stemmen uitbrengen. Je mag zelfs 2 ervan op 1 vereniging inzetten.

Het is dus zaak om zoveel mogelijk mensen te laten stemmen! En dan natuurlijk heel graag op de HBB! En daarin ligt een mooie uitdaging, die slechts een klein beetje tijd kost. We bereiken zoveel mogelijk stemmers als je ook jouw familie, vrienden, buren en kennissen vraagt hun stem uit te brengen op de HBB! Ze moeten dan wel lid zijn van Rabobank Helmond De Peel Noord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven