Competities per direct voor onbepaalde tijd stilgelegd!

Zoals de meesten al hadden vernomen zaten er striktere maatregelen aan te komen. Gisteravond is in de persconferentie dan ook bevestigd dat nieuwe maatregelen in gaan per woensdag 14 oktober om 22u. Daarom heeft de HBB moeten besluiten de competities voor onbepaalde tijd stil te leggen. Dit betekent dat er voorlopig op de woensdag- en donderdagavond en tevens de zondagochtend geen competitie is voor zowel de jeugd als de senioren!

Zodra meer duidelijkheid is over het vervolg, zal dit gecommuniceerd worden via onze socials. Houdt de website, Facebook en Instagram dus goed in de gaten!

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nieuws/2020/10/13/gedeeltelijke-lockdown-om-besmettingen-terug-te-dringen 

2 gedachten over “Competities per direct voor onbepaalde tijd stilgelegd!

 1. Hoi Erwin,

  Vervelende situatie maar wel begrijpelijk. Dit maakt het echter wel moeilijk voor de (ik neem aan vele) spelers om hun consumptiemunten op te maken die aan het einde van dit jaar hun geldigheid verliezen ( zie https://www.hbbond.nl/consumptiemunten-afgeschaft-in-horeca-sporthal-suytkade/ ).

  Een groot gedeelte van vorig seizoen konden de spelers hun munten niet meer opmaken en zoals het er nu uitziet dit jaar waarschijnlijk ook niet meer. Kan de HBB iets voor deze spelers betekenen zodat het naast een sportieve teleurstelling (door niet te mogen spelen) niet ook een financiële teleurstelling gaat worden?

  groet, Henny

  1. Hi Henny,

   Excuses, ik zie je bericht nu pas.

   Fletcher heeft al aangegeven flexibel te zijn met het inleveren van consumptiemunten. Zodra de regels weer versoepeld worden, zal de HBB opnieuw van Fletcher horen hoelang de consumptiemunten nog geldig zijn.

   Erwin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven