HBB Zomerbadminton 2021 met 3 locaties komt er weer aan!

Allereerst, dit seizoen op geen twee maar DRIE locaties badminton! Hieronder de tijden en locaties voor zomerbadminton 2021:

 • Sporthal D’n Ekker (HBB)
  Muzenlaan 2a, 5741 NS Beek en Donk
  Maandagavond van 20:00 tot 23:00u
  4 euro per avond
 • Veka Sporthal (Phoenix)
  Deltaweg 201, 5709 AB Helmond
  Donderdag van 20:00 tot 23:00u
  4 euro per avond of 6 avonden voor 20 euro
 • Sporthal de Belleman (De Valken)
  Bruninckxdal 2, 5551 EV Valkenswaard
  Dinsdag van 20.00 tot 22.00u
  4 euro per avond
HBB Zomerbadminton
(Beek en Donk)
HBB Zomerbadminton Phoenix
(Helmond)
HBB Zomerbadminton De Valken
(Valkenswaard)
26 juli29 juli27 juli
2 augustus5 augustus3 augustus
9 augustus12 augustus10 augustus
16 augustus19 augustus17 augustus
23 augustus26 augustus24 augustus
30 augustus2 september
Zoals je ziet is er geen badminton avond in Valkenswaard gedurende de laatste week van de vakantie. De zaal is dan voor onderhoud gesloten.

Betaling
Het is dit jaar weer mogelijk om vooraf met tikkie te betalen (contant in de zaal is mogelijk, maar liever vooraf). De link hiervoor wordt enkele dagen vooraf op Whatsapp of de mail teruggestuurd naar het adres/nummer waarmee is opgegeven. Gebruik dus geen andere betaallinks, twijfel je of de link van de HBB is? Vraag het dan voordat het je bedrag voldoet bij Erwin (06-42278385/zomerbadminton@hbbond.nl) na of deze vanuit de HBB is gekomen.

Opgeven
We vragen je ook om vooraf jezelf (en je medespelers) op te geven via mail, Whatsapp, Facebook of Instagram zodat we een aantal geplande wedstrijden kunnen spelen en we uiteraard een indicatie van de drukte zullen krijgen. Graag naam/namen vermelden en de dag(en) welke je komt. Mocht je onverhoopt niet kunnen komen, graag ook aangeven zodat we bij drukte optimaal gebruik kunnen maken van de beschikbare capaciteit. Opgeven kan via onderstaande gegevens (zelfde als afgelopen jaar):

Kantine
In Beek en Donk en Valkenswaard is het mogelijk om tijdens (of na afloop) een koel drankje (of voor de liefhebbers; de warme bittergarnituur) te nuttigen. In Helmond wordt (vooralsnog) de kantine niet geopend tijdens de speelavonden. We zijn nog in gesprek om te zien of de kantine alsnog de deuren kan openen.

Eventuele maatregelen
Alle avonden worden georganiseerd volgens de op dat moment geldende coronarichtlijnen vanuit de overheid. Op dit moment kan er dus ook gedoucht worden en zal de kantine open zijn. Mocht dit veranderen tijdens de vakantie, dan communiceren we dit uiteraard vooraf.

Zet de avonden in je agenda!
Dan nog een allerlaatste tip; onder dit bericht zie je 3 kalender bestandjes om direct de speelavonden (per locatie) in je agenda te plaatsen. Zo vergeet je het niet en kom je altijd op tijd!

Download hieronder de kalender bestanden om direct de juiste data in je agenda te zetten!

Poster HBB Zomerbadminton 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven