De HBB Jubileum Pubquiz een GROOT succes!

HBB

We schrijven zaterdag 9 februari 2019, de avond van het grootste evenement voor het Carnaval in zaal Geseldonk in Helmond-Hout. Het is 19:30, de eerste teams druppelen binnen voor een enerverende strijd tussen verenigingen en hun leden.

Het presentatieduo Kreun en Steun staat zich op te warmen in de coulissen en probeert het publiek op te warmen voor de avond die komen gaat. Feesttoeters, ballonnen, plaatjes en muziek, niets is te gek voor deze mannen. Het publiek gaat uit z’n dak als ze binnenkomen en de quiz eindelijk gaat starten.

De opkomst van ons presentatieduo Steun (Bas Buiter) & Kreun (Roel Schaap)!

De vragen zijn moeilijk, de fragmenten soms wat te kort en de strijd hevig. Drieëndertig teams hebben zich ingeschreven om te strijden om de felbegeerde hoofdprijs: de winnaarsbeker! Nadat de dorst gelest is, de magen gevuld en alles is nagekeken, hebben we een winnaar! Team Avondrood (Saskia Horijon, Jolijn Pieters, Annique Daans, Pierre Pas & Dennis de Louweren) gaat er met de hoofdprijs vandoor en is de eerste winnaar van de HBB Pubquiz.

De organisatie werd bedolven onder complimenten en de roep om een herhaling was groot! Na afloop werd er nog flink nageborreld en er zijn zelfs mensen die het licht mee uit gedaan hebben! De foto’s van deze geslaagde avond zijn te vinden op de website van de HBB! Bedankt allemaal voor jullie enthousiasme en steun en wellicht tot een volgende keer! Dank ook aan onze sponsor Badmintonplanet en aan het hoofdbestuur van de HBB dat wij deze kans mochten nemen om er iets geweldigs van te maken!

Woordje van de voorzitter

Zaterdagavond had ik geluk, geluk dat ik de quizavond van de Helmondse Badminton Bond mocht bijwonen. Om het 60 jarig bestaan van de HBB te vieren hebben een aantal vrijwilligers deze avond georganiseerd en werkelijk, het was een ontzettend succes!

Vanaf het eerste moment zat de stemming er al in mede door de perfecte organisatie en innemende leuke presentatie door Steun & Kreun, dit steeg al mijn goede verwachtingen ten bove. De volle zaal met HBBers straalde enthousiasme uit en ze hadden het grootste plezier, ook de wil om te winnen was volop aanwezig.

Dames en heren van de organisatie; ik ben onwijs trots op jullie prestatie en wil jullie graag bedanken voor deze ervaring en jullie inzet!

Hennie van Leuken, Voorzitter Helmondse Badminton Bond

Uitslagen

Volledige uitslag van de pubquiz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven