(21-3) UPDATE HBB competitie en activiteiten 2019 – 2020 stilgelegd

Gelet op het voortduren van de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus, is het onduidelijk of de HBB-competitie van dit seizoen nog kan worden afgemaakt. Daarom heeft het hoofdbestuur van de HBB onderstaande beslissingen genomen.

Seniorencompetitie

Omdat het niet duidelijk is wanneer sporthal Suytkade weer wordt opengesteld en gelet op het aantal nog te spelen wedstrijden in de reguliere en bekercompetitie, is het niet meer haalbaar om de nog te spelen wedstrijden voor de zomervakantie in te plannen. Daarom worden de HBB competitie (regulier en beker), de geplande HBB senioren kampioenschappen, de bekerfinales en de huldiging geannuleerd.

Hoe de seniorencompetitie 2019-2020 zal worden afgerond, zal pas besloten kunnen worden, als duidelijk is wanneer de beperkende maatregelen van de overheid worden opgeheven. Daarover zal de BCS iedereen op dat moment dan ook weer nader informeren.

Jeugdcompetitie

Om de jeugdcompetitie sportief juist te kunnen afronden zijn nog maar enkele wedstrijdronden nodig. Afhankelijk van het feit wanneer sporthal Suytkade weer open wordt gesteld, zou het nog mogelijk kunnen zijn om de jeugdcompetitie 2019-2020 nog voor de zomervakantie af te ronden. Als deze mogelijkheid zich voor gaat doen, zal de BCJ iedereen daar zo spoedig mogelijk over informeren.

De HBB Jeugdkampioenschappen zijn en blijven geannuleerd (inschrijfgelden zullen worden teruggegeven) en de twee resterende centrale trainingen zullen ook niet doorgaan (betreffende ouders worden hierover uiteraard geïnformeerd).

Financiële gevolgen

Afhankelijk van het definitieve besluit van het HBB-hoofdbestuur aangaande het afronden van de competitie 2019-2020, zal bij de volgende algemene vergadering een voorstel worden aangeleverd hoe met de lagere uitgaven zal worden omgegaan in verhouding tot de geïnde contributie van de HBB-verenigingen voor het huidige seizoen.

Hoofdbestuur Helmondse Badminton Bond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven