Wedstrijdschema’s jeugd en senioren beschikbaar!

Vanaf vandaag zijn allebei de competitieschema’s op de HBB site beschikbaar. Gezien de grote hoeveelheden aan wedstrijden, vragen we jullie alles goed te controleren en eventuele afwijkingen op de pagina zelf onderaan bij de opmerkingen te melden. Zo kunnen we zonder problemen van start in september!

Net zoals vorig seizoen zijn er nog een aantal vernieuwingen aangebracht in het systeem:

  • Bekerwedstrijden worden vanaf dit seizoen in hetzelfde systeem bijgehouden als de competitiewedstrijden. Je kunt ze herkennen aan het beker icoontje achter de wedstrijd. In het overzicht van de afdeling/klasse zie je ook icoontjes van bekers in de laatste kolom. Dit houdt in dat het betreffende team nog steeds meedoet in de beker én niet is uitgeschakeld. Een overzicht van de bekerwedstrijden is nog in de maak.
  • In het overzicht van de klasse/afdeling zie je een groot informatie icoon. Als je hierop klikt, opent een pop-up schermpje met de promotie-/degradatieregeling én eventuele andere opmerkingen. Zo heb je deze informatie altijd bij de hand!
  • Op de voorpagina van de HBB website staat een widget voor de komende bekerwedstrijden. Afgelopen seizoen ontbrak deze fijne functie, maar gelukkig is ie terug 🙂

Voor de senioren is het competitieprogramma ook in pdf te downloaden. Hier staan ook de promotie-/degradatie wedstrijden al in gepland. Daarnaast zie je precies wanneer de volgende ronde in de beker is, mits je natuurlijk de bekerwedstrijd wint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven