Nieuwe trainersopleidingen van start!

HBB

De afgelopen tijd hebben we verschillende oproepen voor verenigingen op de website moeten plaatsen waarin werd gezocht naar een trainer. Halverwege dit seizoen (jan 2019 waarschijnlijk), zullen twee nieuwe trainersopleidingen worden gestart bij de Bosche Badminton Federatie (BBF). De twee opleidingen zullen er als volgt uitzien:

Jeugdtrainers-Express (beginners)

Doelgroep: Iedereen die kinderen op badmintongebied begeleid, traint en coacht.
Omschrijving: Badminton is een technisch moeilijke sport. Kinderen, die met badminton beginnen hebben een mooie – maar lange weg – te gaan. Vanuit een aantal slogans/thema’s heeft de ‘Jeugdtrainers-Express’, in de persoon van drs. Bart-Jan den Hollander, de eerste badmintonlessen tot aan een ‘Shuttle diploma’ opgedeeld en uitgewerkt. Klik hier voor meer informatie.
Duur: Drie dagdelen van 4 uur (1½ uur theorie en 2½ uur praktijk).
Einddoel: Aan de hand van het hoofdonderwerp van dé Jeugdtrainers-Express ‘Shuttle diploma’ zelfstandig 10 trainingen kunnen geven. Op de juiste manier ‘kleur’ kunnen geven aan jeugdtrainingen en kinderen – met alle ruimte en respect – verder brengen in het badmintonspel
Kosten: €95,– per persoon voor HBB leden.

Clubtrainer (competitief)

Deze opleiding is voor trainers die een vereniging trainen en daarbij een planning maken voor het seizoen en voor trainingen.

Duur: 7 dagdelen van 4 uur, combinatie theorie en praktijk, en een nader te bepalen afrondingsmoment geven je antwoord op al je vragen.
Kosten: €175 per persoon voor HBB leden

Mocht je interesse hebben om deel te nemen aan één van deze opleidingen, dan kun je je via dit formulier aanmelden. Eventuele vragen kun je stellen via p.kleijn@bbfbadminton.nl . Kijk voor meer informatie naar het bericht van de BBF.

Categorie: HBB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven