Alle informatie competitie Senioren 2017-2018

Wijzigingen na publicatie:
 1. Opgelost, zie wedstrijdoverzicht (3-II)
 2. Wedstrijden 231 en 99 zijn omgedraaid
 3. Wedstrijdnr 75 (Mixed 2 – BCAB 2) toegevoegd op 29-11-2017, zie overzicht
 4. Classificaties zijn aangepast
 5. Opgelost, zie wedstrijdoverzicht  (O-I)
 6. Wedstrijdschema is in PDF te downloaden, zie de teampagina en daarna “Wedstrijdschema (PDF)”
Problemen bekend:
 1. Mierlo 8 wedstrijden op 15-11 en 16-11
 2. Mixed 8 wedstrijden op 11-10 en 12-10
 3. Wedstrijd Mixed 2 – BCAB 2 in O-I is niet ingepland
 4. Classificaties zijn hier en daar nog niet aangepast
 5. BC’85 1 wedstrijden op 11-10 en 12-10

*Bovenstaande puntjes worden aangevuld en verplaatst indien opgelost.


Het was even een gepuzzel door de BCS, maar het heeft zeker zijn vruchten afgeworpen; het programma voor het komend seizoen staat online! De gevonden foutjes zijn er inmiddels uit gehaald, dus controleer nogmaals je wedstrijdschema. Daarnaast zijn de classificaties aangepast voor komend seizoen en is het mogelijk om op de teampagina een pdf te downloaden met de spelers en wedstrijden. Een eventuele download in de vorm van een spreadsheet zal in de toekomst misschien ook gemaakt worden. Andere ideeën zijn altijd welkom!

De promotie- en degradatieregeling, de zaalwacht lijst en het complete competitieprogramma wordt op de “Competitie overig“-pagina vermeld . De bekerwedstrijden staan op de bekende bekerpagina!

Klik hier om direct naar het programma te gaan!

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Henny schreef:

  Hoi Erwin,

  Een paar vraagjes n.a.v. de wedstrijdplanning:
  * In het wedstrijdschema van BCAB1 (Topklasse) staan twee wedstrijden op 5 oktober gepland. Welke wedstrijd hoort op die gespeeld te worden en wanneer wordt de andere wedstrijd gespeeld?
  * In het wedstrijdschema van BCAB2 (Overgangsklasse) staat dat de wedstrijd BCAB2-BC’85 1 op 12 oktober gespeeld wordt; in de totale wedstrijdplanning staat deze wedstrijd op 5 oktober gepland. Welke datum moet hier aangehouden worden?
  * In het bekertoernooi staat op donderdag 5 april de 3e ronde voor de lagere klasses gepland (1 t/m 4e klasse). Op woensdag 4 april staan er ook 2 competitie wedstrijden voor de 2e klasse gepland. Hierdoor lopen deze vier 2e klasse teams het risico dat zij twee avonden achter elkaar moeten spelen. Heeft de BCS hier rekening mee gehouden?

  groet,
  Henny

  • Erwin Boudewijns schreef:

   Hoi Henny,

   Je eerste twee puntjes heb ik verwerkt in het schema. Je derde puntje heb ik even bij de BCL neergelegd. Hier zal ik binnenkort nog op terugkomen.

   Dank voor je feedback!

   Erwin

  • Erwin Boudewijns schreef:

   Hoi Henny,

   De derde bekerronde (halve finales) zijn inderdaad een puntje waar we niet goed op hebben gelet. We hopen dat er geen of niet teveel teams op die dagen achter elkaar moeten spelen. Mocht dit wel gebeuren, dan zullen wij op termijn een oplossing moeten bedenken.

   Bedankt voor je oplettendheid!

   Erwin

 2. Henny schreef:

  Hoi Erwin, om te bepalen welk team van onze vereniging op welke avond zaalwacht verplichting heeft heb ik meer gegevens nodig (op welke avonden worden de promotie en degradatie poule-wedstrijden van de Topklasse en de Overgangsklasses gespeeld en op welke avonden worden de vervolg rondes van de beker competitie gespeeld). Wanneer komt het complete programma boekje, waar al deze data in staat, beschikbaar?

  • Jon Meerbeek (BC Valkenswaard '73) schreef:

   @ Erwin: Ik sluit me bij Henny aan. De voorbereidingen zijn al aan de gang, ook wij zitten op hete kolen om deze info te ontvangen.
   Is ondertussen bekend wanneer het HBB-toernooi is? Wij willen graag ons jeugdtoernooi afstemmen op het HBB-toernooi en BC Bakel-toernooi om niet twee toernooien te kort op elkaar te organiseren.

   • Erwin Boudewijns schreef:

    Hoi Jon

    Zover ik weet is de BCL bezig met het complete programma in pdf te maken. Daarnaast ben ikzelf druk bezig om het bekersysteem weer functioneel te maken.

    De toernooidata staan al op de website onder “Jeugd” -> “Toernooi” . Heb zojuist de precieze datum van de HBB jeugdkampioenschappen nog even toegevoegd.

    Erwin

   • Jon Meerbeek schreef:

    Hoi Erwin,
    Thnks voor HBB-toernooi datum, kreeg al langere tijd geen reactie van Walter of Willie. Dan kunnen wij het DoBraVa-toernooi gaan plannen. Hopelijk is het competitieboekje snel af, dan kunnen we ook zaalwacht regelen en jeugd alle info geven.

 3. Henny schreef:

  Wanneer komt het complete competitie boekje voor seizoen 2017 – 2018 beschikbaar?

 4. Martijn schreef:

  Hoi Erwin klopt het dat in overgangsklasse poule 1 mixed 2 1 wedstrijd mist tegen bcab 2

 5. Linda Hendrikx schreef:

  Hoi Erwin…kan het kloppen dat Mierlo 8 2 dagen achter elkaar competitie heeft namelijk 15 en 16 november?
  Groetjes Linda

 6. Suzanne schreef:

  Dit seizoen speel ik bij BCAB4 2e klasse afdeling 1.
  Er staan 8 teams in de poule maar er zijn 12 wedstrijden gepland. Tevens staan Brabantia 3 en SRH in de poule maar die staan niet in het wedstrijdschema en Mierlo 7 moet in het schema staan maar Mierlo 6 staat in t schema. Kan ik de geplande wedstrijden wel al in de agenda zetten of zal er nu veel moeten worden aangepast?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *