Alle informatie competitie jeugd 2017-2018

Het competitieprogramma voor de jeugd staat vanaf heden op de website. Controleer het wedstrijdschema voor je team goed en geef eventuele fouten/opmerkingen door via een reactie of met een mail. Daarnaast is op de pagina “Competitie overig“, de zaalwacht lijst te vinden.

Het is mogelijk om de wedstrijden te downloaden zodat je ze direct in je online agenda kan importeren. Vanaf dit seizoen is het ook mogelijk om het wedstrijdschema als PDF te downloaden.


Hieronder nog een begeleidend schrijven van de BCJ:

Het programma hebben we kunnen samenstellen zoveel als mogelijk rekening houdend met de wensen van de verenigingen (jeugdkamp, verenigingsactiviteiten, e.d.). Zoals jullie kunnen zien in het programma is de H klasse slechts met vijf teams vertegenwoordigd. Tot onze spijt is het team van Con Brio in deze klasse uit elkaar gevallen.

Wij zagen geen andere optie dan het oorspronkelijke programma hierop aan te passen. We vonden het te ver gaan om de VCL-ers opnieuw bijeen te roepen om een volledig nieuwe indeling te maken in klassen. Wij zijn ons er van bewust dat vijf teams eigenlijk te mager is. Dit is al eens door verenigingen aangekaart in de VCL vergadering. Zelf zagen we echter geen mogelijkheden om zodanig te verschuiven dat het allemaal weer goed passend zou worden.

Onze excuses, vooral naar de deelnemende teams in de H klasse, in deze.

Vriendelijke groeten namens de BCJ,

Walter en Willie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven