Uitnodiging HBB Jubileumtoernooi 60 jarig bestaan!

HBB

Beste leden van de HBB,

Op 2 september 1958 is de Helmondse Badminton Bond opgericht. Dat betekent dat dit jaar de HBB alweer 60 jaar bestaat! Zo’n jubileum willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Hoe kunnen we dat anders vieren dan op zaterdag 1 september met jeugd en senioren een toernooi te spelen?

Je speelt de hele dag (van 9.00u tot ± 19.00u) door diverse wedstrijden met iedere speelronde een andere partner. Hoef je niet te spelen? Dan ga je toch één van de andere activiteiten ondernemen!

Deelname aan het toernooi is op individuele basis voor jong/oud, groot/klein en wel/niet HBB-lid. Neem dus gerust familie of vrienden mee om kennis te laten maken met onze geweldige sport!

Kosten voor deelname bedragen slechts € 5,- per persoon inclusief consumptie.

Inschrijven kan via: jubileum@hbbond.nl vóór uiterlijk 9 juli 2018. (Noteer naam, ervaring en geboortedatum van de spelers die willen deelnemen). Ook voor vragen is dit e-mailadres te gebruiken.

Graag tot ziens op zaterdag 1 september!

 

De jubileumcommissie van de Helmondse Badminton Bond

PS Dit is natuurlijk niet de enige jubileumactiviteit. Later in het jaar zullen er nog andere activiteiten plaatsvinden, houdt dus onze website en social media in de gaten!

 

Promotiemateriaal:

Uitnodiging HBB Jubileumtoernooi 2018

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven