Uitnodiging Bekerfinales en Huldiging Kampioenen

Op zondag 28 mei a.s. wordt het seizoen (2016-2017) in sporthal “Suytkade” afgesloten. Op deze dag zullen alle kampioenen van de seniorencompetitie en de winnaars van de bekerwedstrijden worden gehuldigd.
Ook wordt de winnaar van de sportiviteitsprijs bekend gemaakt.

Namens de H.B.B. heb ik het genoegen de teams die kampioen zijn geworden uit te nodigen voor de huldiging in zaal “Warande” van “Suytkade” te Helmond. Rond 16.30 uur zullen we starten met de huldiging van de seniorenteams. Deze huldiging vindt plaats na de finales van de bekerwedstrijden.
Ik maak u er op attent dat alleen de spelers worden gehuldigd die reglementair tot dat team behoren en minstens drie wedstrijden voor dat team hebben gespeeld.

Wij stellen het op prijs wanneer ALLE KAMPIOENTEAMS COMPLEET aanwezig zijn tijdens deze huldiging. Vorig jaar is de huldiging perfect verlopen en hielden alle teams zich aan de afspraak om te blijven tot het einde van de huldiging van alle teams.

Tevens wil ik alle VCL-ers, speciaal uitnodigen, om de bekerwedstrijden, maar zeker de huldiging van de kampioenen bij te wonen. Op deze dag kunnen we nog eens gezamenlijk napraten over het afgelopen seizoen in een ongedwongen sfeer en in een gezellige omgeving.

Wij hopen dat we van deze bijzondere dag een feestje kunnen maken.

Het programma van 28 mei ziet er als volgt uit:

13.00 uur Binnenkomst teams.
13.30 uur Finales bekercompetitie poule 1, 2, 3 en 4
16.30 uur Huldiging van de kampioenen, prijsuitreiking van de winnaars van de bekerwedstrijden en bekendmaking winnaar sportiviteitsbeker
??.?? uur Einde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven