Uitnodiging HBB Jeugd Kampioenschappen 2023

Op zondag 2 april worden de HBB Jeugd Kampioenschappen gespeeld in sporthal D’n Ekker te Beek en Donk. Het toernooi zal om 9.00 uur beginnen. Streven is om rond 17.30 uur te beginnen met de prijsuitreiking. 

Er wordt gespeeld in de Dames dubbel, Heren dubbel, Dames enkel en Heren enkel in de volgende klassen (peildatum is 1-9-2022):

  • A klasse: Op de peildatum 17 jaar en jonger.
  • B klasse: Op de peildatum 15 jaar en jonger.
  • C klasse: Op de peildatum 13 jaar en jonger.
  • D klasse: Op de peildatum 11 jaar en jonger.
  • P klasse: Op de peildatum   9 jaar en jonger.

Deelnemers in de P-klasse zijn altijd verzekerd van een prijs!

Bij inschrijving graag vermelden in welk onderdeel of onderdelen de speler wil uitkomen. Ook verwachten we dat de geboortedatum van iedere speler wordt meegegeven.

Jeugdspelers welke langer dan één heel seizoen deelgenomen hebben aan de seniorencompetitie, hebben geen toegang tot het toernooi. Het toernooi wordt gespeeld volgens het toernooireglement van de HBB.


Kosten bedragen:

  • € 8,- voor 1 onderdeel.
  • € 12,- voor 2 onderdelen.

De totale kosten voor alle deelnemers (die nog niet betaald hebben) van jullie vereniging worden voorafgaand aan het toernooi per bank overgemaakt. De VCL-er van jullie vereniging zal hiervoor tijdig een factuur van ons ontvangen.

Per vereniging mag één begeleider in de zaal aanwezig zijn tijdens het toernooi. Bij inschrijving van de deelnemers graag aangeven wie als begeleider in de zaal aanwezig zal zijn namens jullie vereniging. Om ervoor te zorgen dat banen niet te lang leeg zijn, zou het fijn zijn als iedere aanwezige vereniging twee tellers ter beschikking stelt gedurende de dag.

Inschrijven kan tot 26 maart op het toernooiadres van de HBB: toernooi@hbbond.nl of via de toernooi pagina op toernooi.nl.

Met sportieve groet namens de organisatie van de HBB jeugdkampioenschappen,

Bondscommissie Jeugdzaken HBB & MieCon toernooiorganisatieGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven