Afsluiting seizoen 2022-2023 senioren met het jaarlijkse toernooi en huldiging!

Op zondag 4 juni a.s. worden de HBB Senioren Kampioenschappen 2023 gehouden in sporthal D’n Ekker te Beek en Donk. Aansluitend vindt in de kantine de huldiging van de kampioensteams uit de competitie plaats.

Graag nodigen wij iedere HBB-badmintonner uit om hieraan mee te doen. Inschrijven kan via deze pagina of door te mailen naar toernooi@hbbond.nl .

Onderdelen

Er kan ingeschreven worden in 4 verschillende klassen voor de onderdelen DE, HE, DD, HD en GD. De classificatie richtlijnen gelden strikt voor het enkelspel. In het gemengd- en dubbelspel is er een vrije inschrijving waarbij de classificaties hieronder als richtlijn gelden. 

  • Klasse 1: A & B classificatie
  • Klasse 2: C & D classificatie
  • Klasse 3: E & F classificatie
  • Klasse 4: G & H classificatie

Inschrijving gaat volgens de regels van de HBB. Ook jeugdleden uit de AB-klasse, ongeacht de leeftijd, mogen indien zij van mening zijn dat ze aan het niveau voldoen, zich inschrijven.

De toernooicommissie behoudt zich het recht de inschrijving van een deelnemer aan te passen als zij van mening is dat het niveau verkeerd is ingeschat.

Tijden

Rond 9.00u zullen we beginnen met de eerste wedstrijden en rond de klok van 17.00u zullen de laatste wedstrijden worden gespeeld. Aansluitend vindt de prijsuitreiking in de kantine plaats.

In het enkelspel zal direct worden gestart met een afvalschema. Maar in het gemengd- en dubbelspel zal er het Zwitsers systeem gehanteerd worden, zodat iedereen over de gehele dag genoeg wedstrijden kan spelen.

Betaling

De kosten bedragen € 8,00 voor 1 onderdeel en € 12,00 voor 2 onderdelen voor wat betreft het gemengd- en dubbelspel. Het enkelspel is gratis. Betalen gaat via iDeal op toernooi.nl of vooraf per bank.
Betalen op de dag zelf brengt een verhoging van 1 euro per onderdeel met zich mee. Graag dus vooraf via iDeal betalen!

‘Partner Wanted’ inschrijvingen zullen we zo goed mogelijk proberen in te vullen. Mocht het niet lukken, dan ontvang je het verschil in geld retour.

Heb je nog vragen, mail ze naar toernooi@hbbond.nl. Kijk op toernooi.nl wie de sportieve uitdaging al is aangegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven