Uitnodiging HBB Jeugd Kampioenschappen 2017

Op zondag 21 mei worden de HBB-jeugdkampioenschappen  gespeeld in sporthal Suytkade te Helmond. Het toernooi zal om 9.00 uur beginnen. Streven is om rond 17.00 uur te beginnen met de prijsuitreiking. Aansluitend aan het toernooi zullen de kampioenen van de jeugdcompetitie gehuldigd worden.

Er wordt gespeeld in de Dames dubbel, Heren dubbel, Dames enkel en Heren enkel in de volgende klassen (hierop worden geen uitzonderingen gemaakt):

  • P klasse: Op de peildatum van het lopende seizoen (1 sept.) 9 jaar en jonger.
  • D klasse: Op de peildatum van het lopende seizoen (1 sept.)11 jaar en jonger.
  • C klasse: Op de peildatum van het lopende seizoen (1 sept.)13 jaar en jonger.
  • B klasse: Op de peildatum van het lopende seizoen (1 sept.)15 jaar en jonger.
  • A klasse: Op de peildatum van het lopende seizoen (1 sept.)17 jaar en jonger.

Bij inschrijving wordt vermeldt voor welk onderdeel of onderdelen de deelnemer of deelneemster wil gaan spelen en de geboortedatum wordt aangegeven.

Jeugdspelers welke langer dan één heel seizoen in de seniorencompetitie gespeeld hebben, hebben geen toegang tot het toernooi.

Het toernooi wordt gespeeld volgens het toernooireglement van de HBB.

Kosten bedragen:

  • € 5,- voor 1 onderdeel
  • € 10,- voor 2 onderdelen.

De totale kosten voor alle deelnemers van jullie vereniging worden voorafgaand aan het toernooi per bank overgemaakt. De VCL-er van jullie vereniging zal hiervoor tijdig een factuur van ons ontvangen.

Per vereniging mag één begeleider in de zaal aanwezig zijn. Bij inschrijving van de deelnemers wordt aangeven wie als begeleider in de zaal aanwezig zal zijn namens jullie vereniging.

Inschrijven kan tot 1 mei op het toernooiadres van de HBB: toernooi@hbbond.nl.

Om de HBB kampioenschappen tot een succes te laten worden hebben we jullie medewerking nodig. Wij zorgen voor de organisatie, maar willen jullie vragen om te zorgen voor veel deelnemers binnen jullie vereniging? Wij willen dan ook vragen om nadrukkelijk de aandacht te vestigen op de HBB Jeugdkampioenschappen. Zodat we er met z’n allen een mooie dag van kunnen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven