Uitnodiging BC Someren jeugdtoernooi

Op zondag 12 maart 2017 organiseert Badmintonclub Someren haar jaarlijkse jeugdtoernooi voor spelers tot 18 jaar.

Tussen 09:00 en 17:00 kunnen alle teams wedstrijden spelen in Sporthal “de Postel”. Daarna volgt de prijsuitreiking in de kantine waar de teams met de beste resultaten prijzen in ontvangst kunnen nemen.
Er worden alléén heren-dubbels en dames-dubbels gespeeld, met een vaste partner. We proberen leuke en spannende wedstrijden waarbij we rekening houden met speelsterkte en leeftijd.

Deelnemen kost €6,00 per persoon. Op jullie verzoek willen we graag dit jaar vooraf de kosten voor deelname per club ontvangen. Nadat de inschrijvingen binnen zijn worden de clubs geїnformeerd over de betaling.
Wil je meedoen? Vul dan snel je gegevens in op het inschrijfformulier in de bijlage en stuur het terug naar toernooi@badmintonclub-someren.nl, dit kan uiterlijk tot 13 februari 2017. Je inschrijving wordt bevestigd als deze goed ontvangen is. Er kunnen maximaal 120 spelers deelnemen aan dit toernooi dus wees op tijd, vol = vol.

Kijk voor meer informatie op onze website www.badmintonclub-someren.nl of stuur een mail naar toernooi@badmintonclub-someren.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven