Uitnodiging BCAB Senioren Toernooi

Beste sportvrienden,

Graag nodigen wij jullie uit om deel te nemen aan ons BCAB toernooi 2015.

Het toernooi zal plaatsvinden op zondag 12 april 2015 in sporthal De Mortel, Savoiepad te Eindhoven (wijk Achtse Barrier). Het toernooi duurt van 08.30 tot uiterlijk 17.00 uur, waarna de prijsuitreiking in de kantine plaatsvindt.

Er wordt gespeeld in poules (GD, HD en DD) volgens Zwitsers Systeem in de klassen A, B, C en D (inclusief recreanten).

Alle klassen en onderdelen worden op dezelfde dag afgewerkt. Voor zo min mogelijk wachttijd tussen de wedstrijd-onderdelen is het aan te raden zowel voor mix als dubbel in te schrijven!

Om het nog gezelliger te maken, verzorgen wij een gratis lunch met een kop huisgemaakte soep en een broodje kroket of frikandel!

Het inschrijfgeld bedraagt € 7,00 per onderdeel (€ 11,00 voor twee onderdelen) en kan op de toernooidag bij binnenkomst voldaan worden. Inschrijving geschiedt door bijgaande lijst op te sturen naar postbus 1846, 5602 AC Eindhoven, t.a.v. Simon van der Sanden of deze te mailen naar info@bcabeindhoven.nl. Ook kun je je via de website www.bcabeindhoven.nlinschrijven.

Inschrijvingen worden geplaatst in volgorde van binnenkomst, omdat we gebonden zijn aan een maximaal aantal deelnemers van 100. Schrijf dus snel in, want vol = vol! De sluitingsdatum is 1 april 2015.

Wij doen ons best om een sportieve, leuke en gezellige dag te organiseren met mooie sportprijzen voor de winnaars!

Wij hopen jullie in groten getale op ons toernooi te mogen begroeten. Heel graag tot zondag 12 april dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven