Seizoen weer goed afgesloten met de bekerfinales en de huldiging!

De laatste weken van dit seizoen zijn weer druk geweest. In het weekend van 18 en 19 mei vonden de twee toernooien plaats voor jeugd en senioren. De week erna vond op zondag 26 mei de bekerfinales plaats met aansluitend de huldiging voor de senioren!

Tijdens het toernooi hebben 74 deelnemers vooral in het enkelspel gestreden op kampioen te worden in hun eigen categorie. Over de gehele dag zijn in het dubbel- en gemengd dubbelspel volgens het Zwitsers systeem (waar mogelijk) ook voldoende wedstrijden gespeeld. Hierdoor ging iedere deelnemer (prijs of geen prijs) met voldoening aan het einde van de dag weer naar huis. 

De HBB kampioenen in de hoogste categorie zijn dit jaar:

Bas van Hoof & Anne van Leuken

De week erna vonden ’s middags de bekerfinales plaats. Op 10 banen werden verschillende wedstrijden gespeeld. Aansluitend vond de huldiging plaats van zowel de competitieteams als de bekerfinalisten. Als presentje koos de BCS (Bonds Commissie Seniorenzaken) dit seizoen voor een gemakkelijk en bruikbaar voorwerp; een mooie bidon (te zien op de foto’s). Bij de senioren werd dit seizoen, na Con Brio 1 vorig seizoen, kampioen:

Ganzeveer 1

De foto’s gemaakt door Patrick van Rijzewijk en Marlie Fransen staan inmiddels op de website

Wij vonden het een geslaagd seizoen, hopelijk jullie ook. Tot volgend seizoen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven