Meld je nu aan voor het Peeltoernooi in Deurne

De dagen worden weer korter en de vooruitzichten om in de korte broek te blijven rondlopen, nemen ook af. Maar badmintonclub De Heihakker heeft goed nieuws voor jullie: De korte broek mag nog eenmaal worden aangetrokken en wel op het jaarlijks terugkerend badminton evenement in november. Het inmiddels bekende Peeltoernooi zal voor de twaalfde keer worden georganiseerd in Deurne.

Op zondag, 5 november 2017, vanaf 09:30 tot 18:00, zijn alle recreatieve spelers in de D-categorie (= recreant of 4e klasse H.B.B.) of in de C-categorie (= 2e klasse of 3e klasse H.B.B.) van harte welkom om fanatiek een shuttle te komen slaan. Het wordt een mix-/dubbeltoernooi, waarbij er gespeeld wordt met teams, bestaande uit minimaal vier personen (twee dames en twee heren) en maximaal zes personen. Het volledige toernooireglement kan hier worden ingezien.

Het evenement vindt plaats in de Sporthal “de Kubus” te Deurne. Inschrijving dient te geschieden via de website www.bc-heiakker.nl en wel voor 22 oktober aanstaande, want dan sluit de inschrijving.

Mochten er nog vragen zijn, neem dan contact op met de toernooicommissie. De contactpersoon is Berry Jacobs, tel. 0493-312335, of stuur een e-mail naar toernooi@bc-heiakker.nl

Berichten gemaakt 14

Eén gedachte over “Meld je nu aan voor het Peeltoernooi in Deurne

  1. Het was weer bere-gezellig en super-sportief geweest! “Team Bakel” en team “Jong” (BC Heiakker) waren de winnaars.
    Volgend jaar is het toernooi er weer: 1e zondag in november!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven