BC Bakel zoekt enthousiaste jeugd- en seniorentrainer

BC Bakel
HBB

Badmintonvereniging BC Bakel is een gezellige vereniging van ca.120 leden. De leden trainen in sporthal De Beek te Bakel. BC Bakel is per direct op zoek naar een trainer/trainster voor zowel de junioren als de senioren.

De trainingen voor de jeugd zijn op woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur. De jeugd is een leuke, leergierige groep met 30 kinderen. BC Bakel levert momenteel 3 jeugdcompetitieteams.
BC Bakel is op zoek naar enthousiaste trainer die de kinderen de beginselen van het badminton op een leuke manier kan bijbrengen en competitiespelers naar een hoger niveau kan brengen.  Trainer wordt bij de jeugd ondersteund door enkele begeleiders.

De training voor de senioren, een groep van ongeveer 20 personen, volgt direct na de jeugd: van 20.00 tot 21.30 uur. Deze groep bestaat uit competitiespelers, die willen proberen het beste uit zichzelf te halen. De competitieteams spelen in de hoofdklasse (2x) en 2e klasse van de HBB. BC Bakel zoekt een trainer die de competitiespelers naar een hoger niveau kan krijgen.

Startdatum kan in overleg worden bepaald. Heeft u interesse of heeft u vragen, reageer dan via de mail:competitieleider@bcbakel.nl. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de facebookpagina van BC Bakel en op www.bcbakel.nl.

Categorie: HBB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven