Vacature jeugdtrainer

Badminton Vereniging De Valken ’20 zoekt een nieuwe jeugdtrainer (evt met uitzicht op combinatie senioren trainerschap)
  
Vanaf september 2024 zijn wij op zoek naar een trainer voor onze jeugdafdeling. De jeugdtraining vindt plaats op dinsdagavonden van 18.30 tot 20.00 uur. Onze vereniging heeft 30 jeugdleden en zijn verschillend qua niveau. 

Uitzicht op senioren trainerschap september 2025:
Onze senioren trainen aansluitend op de jeugd. Gemiddeld hebben we 4-5 competitieteams (18-22 spelers). De competitie wordt gespeeld bij de Helmondse Badminton Bond (HBB), en we spelen in teams tussen de 3e  klasse en topklasse.
Mocht er naast de jeugd interesse zijn om ook de senioren training te geven dan is dit zeker bespreekbaar. Dit vinden we naar de toekomst zeker ideaal voor een goede doorstroom van jeugd naar senioren.

Badminton Vereniging De Valken ‘20 is een gezellige en groeiende vereniging. Fijn trainen, gezelligheid en sportiviteit staat voor ons bovenaan, daarnaast willen wij ook elkaar uitdagen en verbeteren. Wij badmintonnen in sporthal de Belleman met 7 banen, gelegen in Dommelen (gemeente Valkenswaard).

Onze voorkeur gaat uit naar een trainer op SL2, SL3 niveau of BWF level 1. Indien er bereidheid is tot het volgen van opleiding dan kunnen we hier zeker over in gesprek. Ben jij een trainer die op positieve wijze coacht en trainingen verzorgt? Dan zijn wij op zoek naar jou.


Contactgegevens Badminton Vereniging De Valken ’20:
Leon Foederer
Secretaris
bestuur@bvdevalken.nl
www.bvdevalken.nl
06-54926822

Berichten gemaakt 6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven