Competitie programma’s jeugd en senioren online!

Sow, dat was een lange vakantie! Maar gelukkig, we kunnen er (zolang de situatie onveranderd blijft) weer tegenaan komend seizoen. De jeugd en senioren commissies hebben er weer alles gedaan om de programma’s zo goed mogelijk in elkaar te zetten. En nee, dat gebeurt niet vanzelf! 

Badminton en corona

Zolang de situatie onveranderd blijft, verwachten we dit seizoen gewoon van start te kunnen gaan met de competitie. Dit zal uiteraard wel in aangepaste vorm gaan. Hoe deze vorm er precies uit gaat zien is nog niet volledig bekend. Zodra dit wel duidelijk wordt, zullen we dit uiteraard ook met iedereen communiceren zodat je weet wat je kunt verwachten.

Senioren programma

Het senioren competitie programma kun je vinden op de bijbehorende pagina: https://www.hbbond.nl/senioren/competitie/seizoen-2020-2021/ .

We zijn op dit moment nog bezig om de speelvormen toe te voegen aan iedere klasse/afdeling zodat je precies weet wat je nog meer kunt verwachten in het seizoen. 

Controleer je eigen speelschema goed. Merk je dat er iets niet klopt of weet je het niet zeker? Plaats dan in een opmerking je vraag op dezelfde pagina zoals hierboven in de link is genoemd. We proberen iedere vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Classificaties

Ook de classificaties zijn nog niet overa bijgewerkt. Normaliter veranderd de classificatie ook als je meer of minder dan 50% scoringspercentage hebt behaald in het seizoen ervoor. Echter hebben we afgelopen seizoen niet alle wedstrijden kunnen spelen, daardoor veranderd alleen je classificatie als je in een klasse hoger of lager gaat spelen.

Volledige programma en competitie bepalingen

Een volledige lijst met wedstrijden (inclusief promotie/degradatie wedstrijden) en de competitie bepalingen worden zo snel mogelijk gepubliceerd op de volgende pagina:  https://www.hbbond.nl/senioren/competitie-overig/ 

Jeugd programma

Het jeugd competitie programma kun je vinden op de bijbehorende pagina: https://www.hbbond.nl/jeugd/competitie/seizoen-2020-2021/ 

We zijn ook hier nog bezig om de speelvormen toe te voegen aan iedere klasse/afdeling zodat je precies weet wat je nog meer kun verwachten in het seizoen.

Controleer je eigen speelschema goed. Merk je dat er iets niet klopt of weet je het niet zeker? Plaats dan in een opmerking je vraag op dezelfde pagina zoals hierboven in de link is genoemd. We proberen iedere vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven