Afsluiting en huldiging seizoen 2017 – 2018

HBB

Het is inmiddels alweer een klein maandje geleden. Op 10 juni 2018 werden de bekerfinales gespeeld in sporthal Suytkade. Aansluitend vond er zoals ieder seizoen de huldiging plaats van de competitie kampioenen, bekerfinalisten, de sportiviteitsprijs en de individuele kampioenen (HBB Senioren Kampioenschappen). Om het verhaal compleet te maken hebben we ook de foto’s van deze dag op de website gezet.

Seizoen 2017-2018 kende vele speelavonden, spannende wedstrijden en een nieuwe bekeropzet. Naast een nieuwe bekeropzet hebben we dit seizoen ook de opzet van de HBB Senioren Kampioenschappen een beetje omgegooid, met als doel; het spelen van zoveel mogelijk wedstrijden met het vinden van de enkel kampioen in iedere klasse. Dit bleek een groter succes dan de al jaren gehanteerde en wellicht verouderde opzet.

Wij als Bonds Commissie Seniorenzaken kijken daarom terug op een zeer geslaagd seizoen. De zomervakantie is inmiddels ook al begonnen, daarom wensen we iedereen een fijne vakantie! Hou ondertussen wel onze website of social media in de gaten, het programma voor de competitie of andere belangrijke zaken zullen toch nog gecommuniceerd moeten worden.

Categorie: HBB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven