Uitnodiging MieCon Seniorentoernooi 2015

Via dit schrijven willen wij jullie graag uitnodigen voor het MieCon seniorentoernooi 2015. Het toernooi zal dit jaar gespeeld worden op zondag 22 februari in de sporthal van Fitland te Suytkade, Helmond.

Inschrijving gaat volgens de regels van de HBB. Jeugdleden mogen dus meedoen mits ze op 1 september 2014 minimaal 14 jaar waren.

De prijsuitreiking staat gepland rond de klok van 17:00 uur, we beginnen om 9:00 uur. We adviseren om voor twee onderdelen in te schrijven.

Er kan ingeschreven worden in 4 verschillende klassen op de onderdelen damesdubbel, herendubbel en gemengd dubbel. De klasse indeling is als volgt:

  • Klasse 1: A & B HBB classificatie
  • Klasse 2: C & D HBB classificatie
  • Klasse 3: E & F HBB classificatie
  • Klasse 4: G & H HBB classificatie

De kosten bedragen € 7,00 voor één onderdeel en € 11,00 voor twee onderdelen. Ook “Partner Wanted” inschrijvingen zullen we zo goed mogelijk proberen in te vullen.

Inschrijven dient te gebeuren via www.toernooi.nl (Zie onderaan dit bericht). Betalingen worden gedaan op de dag zelf aan onze kassa. Zorg dat je er op tijd bij bent, want we hebben een maximaal aantal deelnemers!

Mochten er naar aanleiding van deze uitnodiging nog vragen bestaan, dan kunt u deze natuurlijk altijd stellen via miecon@bvmierlo76.nl. Via www.toernooi.nl kunt u zich op de hoogte houden van alle inschrijvingen.

Graag zien wij ook uw inschrijvingen tegemoet!

Klik hier om u in te schrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven