Een nieuw seizoen in een nieuw jasje

HBB

Sinds 28 september 2008 hebben we met dit website systeem gedaan.  Afgelopen jaren merkte we dat het steeds lastiger werd om met dit systeem mee te bewegen met de nieuwe ontwikkelingen. Er werden nog wel aanpassingen gedaan maar het basissysteem werd er niet beter op.

De oplossing is een grote verbouwing. Dank zij Erwin Boudewijns is deze verbouwing bijzonder goed gelukt. Zijn harde werk en goede aanpassingen hebben er voor gezorgd dat naast het huidige systeem het nieuwe systeem opgebouwd werd.

Vandaag, 4 augustus 2015, dus netjes voor de start van het nieuwe seizoen hebben we besloten om de overgang plaats te laten vinden.

Het resultaat mag er zijn, mooie nieuwe vormgeving die op alle apparaten goed werkt en waar je gemakkelijk op kunt reageren met je e-mail adres, via Facebook, via WordPress, via Google+ of via Twitter. (Daarnaast hebben we natuurlijk lekker opgeruimd zodat allerlei oude bestanden, databasetabellen en verwijzingen nu echt verwijderd zijn en we daar dus geen last meer van hebben in het onderhoud)

Buiten alle lofbetuigingen die jullie aan Erwin mogen richten zouden we ook graag punten horen waarop we de site kunnen verbeteren.

Dit kan door te reageren op dit artikel.

Natuurlijk hebben we zelf ook ideeën maar deze zijn nog te vroeg om publiek te maken.

Categorie: HBB
Berichten gemaakt 1

3 gedachten over “Een nieuw seizoen in een nieuw jasje

 1. Hallo, Site ziet er inderdaad prima uit. Even wennen, maar dat is altijd. Ik mis wel onze vereniging Smashing Bruang in het overzicht… We hebben vorig zeizoen dan wel niet de “FairPlayCup” gewonnen, maar 🙂 🙂 :-).
  En ik mis een knop om in te loggen, om zodoende bij inhoudelijke gegevens te kunnen. Of zijn die er nog niet?
  (zie hieronder nu wel een mogelijkheid om “in te loggen”…)

  1. In elk geval bedankt voor je reactie! Natuurlijk mag Smashing Bruang niet ontbreken, dus die zal ik in het overzicht erbij plaatsen.

   Er is geen login functie, wellicht komt deze nog in de toekomst. Bij het plaatsen van een reactie is het mogelijk om met een WordPress account in te loggen of met één van de Social-accounts. Vandaar deze mogelijkheid om in te loggen…

   Voor eventuele aanvullingen/ideeën voor de website kunt u me mailen op pr@hbbond.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven