Beker Competitie

We hebben een gemakkelijker overzicht gemaakt. De tweede ronde vindt plaats op 10 en 11 januari. Het overzicht wordt binnenkort hier laten zien, voor nu is het mogelijk om via deze link ernaartoe te gaan.

 

 

22 gedachten over “Beker Competitie

 1. Hallo Erwin,

  Het is al opgelost, had niet goed gekeken dat je boven op de pagina de tweede ronde moet aanklikken. ( p.s. dit icoontje licht net andersom op )

  gr. Peter

 2. Hallo Erwin,

  Is er al een overzicht welke teams in de bekerwedstrijden op 10 en 11 januari tegen elkaar moeten spelen ?

  Gr. Peter Hendrikx

 3. En nog een vraagje. Bij Beker OV staat bij de uitslagen “RBC 1 – Phoenix 2 4 -3” (dus je zou verwachten dat RBC door gaat) maar bij de vervolgwedstrijden staat “Phoenix 2 – BCAB 2” gepland.
  Wat klopt hier niet (de geplaatste uitslag of het team wat in de tweede ronde staat vermeld)?

 4. Goedemorgen Erwin, bij mij komt er een foutmelding “this content cannot be displayed in a frame” met onderaan een link om de content in een new window te openen (wat werkt).

  Zijn er meer met deze melding? De default browser die ik gebruik is Internet Explorer 11

  1. Hoi Bas,

   Nee, ik ben druk bezig om alles in ons nieuwe systeem te zetten. Helaas duurt het wat langer dan vooraf gepland. Ik hoop deze pagina aan het eind van deze week vervangen te hebben met de uitslagen en de planningen voor de volgende rondes.

   Erwin

 5. Hallo Erwin,
  Het valt me op dat Someren 1 ( overgangsklasse R1 ) twee maal speelt op 26-10-2017 en 2-11-2017
  Op de laatste datum valt de bekerwedstrijd samen met ook de competitie wedstrijd op 2 november. Volgens mij kan dit niet de bedoeling zijn ??
  Ook zijn alleen voor Someren 1 twee wedstrijden ingepland voor de 1e ronde . Voor de andere teams van Someren 2-3-4- is maar een wedstrijd ingepland?

  1. Hoi Peter,

   Ik zie alleen op 26-10 een wedstrijd van Someren 1 in de B overgangsklasse R1. Op 2-11 zie ik een wedstrijd in de O-I klasse. Dus Someren 1 speelt één bekerwedstrijd op 26-10 en op 2-11 nog een gewone competitie wedstrijd.

   Volgens mij zijn daarmee je vragen beantwoord.

   Erwin

   1. Hallo Erwin,

    Als ik het dan goed begrijp is per abuis de speeldag op 2-11 voor Someren 1 voor de competitie terecht is gekomen op het overzicht van de Bekerwedstrijden is gekomen ?

    mvg

    Peter Hendrikx

   2. Hoi Peter,

    We laten de vier beker avonden zien, daarop staan op de laatste avond nog vier reguliere competitie wedstrijden gepland. Om het duidelijk te maken wat voor wedstrijden het zijn, hebben we in de eerste kolom bij de klasse laten zien of het voor de beker is of juist niet. Dit kun je zien aan de B voorafgaand aan de klasse en de ronde achteraan (R1).

    Erwin Boudewijns

 6. Is het al bekend hoe het verder gaat met het bekertoernooi na de 1e ronde. Zoals ik het nu zie is het schema:
  * Topklasse 6 teams – 3 wedstrijden
  * Hoofdklasse 10 teams – 5 wedstrijden
  * Overgangsklasse 12 teams – 6 wedstrijden
  * 1e klasse 8 teams – 4 wedstrijden
  * 2e klasse 15 teams – 7 wedstrijden; 1 team is vrijgeloot
  * 3e klasse 12 teams – 6 wedstrijden
  * 4e klasse 13 teams – 6 wedstrijden; 1 team is vrijgeloot

  Hoe zit het bv bij de topklasse: 3 wedstrijden –> gaan dan de 3 winnaars en de beste verliezer verder (dus nog maar 4 teams over)? of …
  en hoe bij de hoofdklasse: 5 wedstrijden –> gaan dan de 5 winnaars en de 3 beste verliezers verder (dus met 8 vd 10 teams naar de 2e ronde)? of ….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven