Eerste Judith Meulendijks Open op 21 nov 2021 in sporthal Suytkade!

De Judith Meulendijks Open is geen traditioneel toernooi voor jeugd tot en met twaalf jaar. Het is een badmintonclinic onder leiding van Judith Meulendijks. De voormalige deelneemster aan de Olympische Spelen van Sydney in 2000 zal kinderen in de sporthal aan de Suytkade, naast Fletcher hotel Helmond, langs zes stations voeren. Daar krijgen de deelnemers aan de leukste badmintondag van ons land training in de verschillende onderdelen van het badminton.

Op een van de zes stations spelen de kinderen een paar slagen tegen Meulendijks zelf. De naamgever van het evenement is tegenwoordig bondscoach van Slowakije en vliegt speciaal voor haar levende eerbetoon van Helmondse Sporthelden naar Nederland om er voor de deelnemers bij te zijn. Kinderen van vier tot en met twaalf jaar worden op 21 november overigens naar sterkte in groepen ingedeeld. Met en zonder lidmaatschap van een vereniging. Maar altijd met spelvreugde en plezier als rode draad.

Voorafgaande aan de Judith Meulendijks Open zal Jibb+ op basisscholen in Helmond clinics verzorgen om zo kinderen enthousiast te maken voor gratis deelname aan het evenement.

Deelnemen is gratis en kan via https://www.helmondsesporthelden.nl/evenement/judith-meulendijks-open/ . Zien we jou ook op zondag 21 november?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven