Seizoen afgesloten met de huldiging en bekerfinales

Afgelopen zondag (29-5) werden de bekerfinales gespeeld in sporthal Fitland XL Suytkade. In beker 1 werd door Con Brio aan het langste eind getrokken. Con Brio wist dit in beker 2 niet te doen, hierdoor won Mierlo de beker. In beker 3 en 4 werd tussen Mixed en Gemert gestreden. Hier sleepte Mixed in allebei de wedstrijden de winst binnen.

Aansluitend vond de huldiging van de competitie en beker plaats. Ook de HBB Kampioenen (Anne van Leuken en Mark van Melick) werden nog even naar voren gehaald en in het zonnetje gezet. Zij wisten op zondag 3 april het toernooi te winnen.

Jaarlijks wordt er ook een sportiviteitsprijs uitgereikt. Vorig seizoen had Ganzeveer deze prijs gewonnen, zodoende mocht Sander van den Hemel bekend maken wie dit jaar de sportiviteitsprijs in ontvangst mocht nemen. Dit werd uiteindelijk Fair Play!

Alle foto’s die deze middag zijn gemaakt, zijn in ons fotoalbum te vinden!